Πλεονεκτήματα Lactobiome

Γιατί LactoBiome;

Το LactoBiome είναι καινοτόμο συμβιωτικό συμπλήρωμα διατροφής -τελευταίας γενιάς- που συμβάλει στην καλή υγεία του εντέρου. Η μορφή πόσιμου διαλύματος και η ευχάριστη φρουτώδης γεύση του, το καθιστούν φιλικό για όλους και ειδικά για τα παιδιά!

Τα καλώς τεκμηριωμένα προβιοτικά στελέχη, η ποσότητα τους, η μορφή και η συσκευασία του, κάνουν το LactoBiome ένα ιδιαιτέρως πρωτοποριακό σκεύασμα, αφού εξασφαλίζουν την ισορροπία του εντερικού μικροβιώματος και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Σύνθεση

Φάρμακό σας ας γίνει η τροφή σας και η τροφή σας ας γίνει φάρμακό σας – Ιπποκράτης

Τα προβιοτικά στελέχη, που αποτελούν το LactoBiome είναι ο Lactobacillus acidophilus, που ανταγωνίζεται τα παθογόνα βακτήρια, εμποδίζοντας την ανάπτυξή τους στο εντερικό επιθήλιο, μαζί με τον Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus και Bifidobacterium bifidum. Έτσι, το εντερικό μικροβίωμα προστατεύεται από εισβολείς και αποκαθίσταται η ισορροπία.

Επιπλέον, ο Lactobacillus rhamnosus GG (LGG) έχει την ικανότητα να προσκολλάται στο εντερικό επιθήλιο και μειώνει τα συμπτώματα διάρροιας ήδη από τη δεύτερη μέρα.

Ο Saccharomyces boulardii έχει ισχυρή αντι-διαρροϊκή δράση. Ο LGG και ο S. boulardii χαρακτηρίζονται από τον Ευρωπαϊκό Παιδιατρικό Γαστρεντερολογικό Οργανισμό Ηπατολογίας και Διατροφής (ESPGHAN) και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Γαστρεντερολογίας (WGO) με ισχυρή σύσταση (ΙΑ) για την πρόληψη και αντιμετώπιση της διάρροιας.

Τα πρεβιοτικά, που περιέχονται στο LactoBiome είναι γαλακτοολιγοσακχαρίτες (μικρά μόρια λακτόζης και γλυκόζης). Δεν επηρεάζουν τα επίπεδα της γλυκόζης και δεν πέπτονται από τα ένζυμα του οργανισμού μας, πράγμα που καθιστά το LactoBiome ασφαλές για διαβητικούς ασθενείς.

Παράλληλα, τα πρεβιοτικά, ως διαιτητικές ίνες, ενισχύουν τη δράση και την ανάπτυξη των προβιοτικών, ενώ έχει φανεί πως μπορεί να εμφανίσουν ήπια καθαρτική δράση σε περιπτώσεις δυσκοιλιότητας.

Οι Βιταμίνες Β1, Β2, Β3 και Β6 ενισχύουν σημαντικά τη λειτουργία του ανοσοποιητικού μας συστήματος, μας προστατεύουν και ενισχύουν την ενέργειά μας.

Μορφή

Δε φτάνει μόνο μια καλή προβιοτική σύνθεση. Πρέπει να μπορεί και να διατηρηθεί!

Το δίχωρο φιαλίδιο 3Phase Bormioli αποτελεί καινοτομία στη διατήρηση της δραστικότητας των προβιοτικών, εξασφαλίζοντας τη βιωσιμότητά τους μέχρι τη λήξη του προϊόντος. Σε αντίθεση με άλλα προβιοτικά, όπου μειώνεται η βιωσιμότητά τους καθώς πλησιάζει η ημερομηνία λήξης τους,  λόγω θανάτου των βακτηρίων, το LactoBiome διατηρεί τη δραστικότητα των προβιοτικών στο ακέραιο.

Η τεχνολογία 3Phase Bormioli προστατεύει επίσης από την υγρασία, έναν καταστροφικό παράγοντα για τα προβιοτικά.

Τέλος, διευκολύνει την ανάδευση του μίγματος και παρέχει εγγυημένη αποτελεσματικότητα σε όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Για αυτό το λόγο η δράση του LactoBiome παραμένει ισχυρή, παρέχοντάς σας αναλλοίωτα τα πλεονεκτήματα της συμβιωτικής φόρμουλας. Δηλαδή, αποκαθιστά ταχύτατα την υγεία του εντέρου σας και συμβάλλει στην άμεση βελτίωση της ποιότητας ζωής σας.